jueves, 24 de enero de 2013

Sembla que ja està.


Ahir varem exposar un petit resum, en format PechaKucha, del nostre recurs interactiu i varem entregar el nostre projecte de forma formal, per tant sembla que ja està.

Voleu veure el PechaKucha?

I la guia didàctica del nostre recurs? 

Ens sap mal no poder-vos mostrar el recurs interactiu en sí, però com el seu nom indica és interactiu, per tant si el pengéssim només podriu veure les imatges i no interactuar amb ell ni sentir els àudios que surten quan cliqueu a determinats botons. És per tot això que no se que més dir-vos en aquest moment.

Només em queda una coseta.
Des de la meva opinió el desenvolupament de tota aquesta assignatura ha estat un gran procés d’aprenentatge en tots els sentits, doncs hem aprés eines útils per a una bona incorporació de les Noves Tecnologies a l’Educació, i a més, ara parlaré des del meu punt de vista, m’he sentit molt recolzada i escoltada per una persona que encara que vol semblar imparcial és molt bona guia i s’ha esforçat moltíssim en fer-nos entendre que realment hi ha un potencial en tots nosaltres.

Potser això sembla una manera de fer la pilota o alguna cosa semblant, però jo pens que la feina ja està feta i probablement les notes també, per tant és un moment prou idoni per donar-li les gràcies a aquesta persona que, a més d’ajudar-nos a crear el nostre recurs interactiu ens ha ajudat en els conflictes que hem tingut com a grup - classe i ens ha sabut guiar en un procés molt més important, l’adquisició d’una sèrie de valors com són l’escolta, la comprensió  i el respecte. Doncs ho has demostrat amb la teva actitud diària, per tant moltes gràcies!

No hay comentarios:

Publicar un comentario